Live Streaming Malaysia vs India Final Hoki Piala Asia 22.10.2017 - Thenewsia
Connect with us

Sukan

Live Streaming Malaysia vs India Final Hoki Piala Asia 22.10.2017

Published

on

live streaming malaysia vs india hokia final piala asia

Siapa sangka Malaysia berjaya menjejak kaki ke pentas akhir kejohonan Hoki Piala Asia 2017. Pasukan Hoki Negara patut dipuji dengan pencapaian terbaik ini. Ini kerana pencapaian yang mereka lakukan adalah amat mendadak sekali. Walaupun sukan Hoki seringkali dpandang sepi oleh rakyat Malaysia, tapi mereka berjaya membuat 1 pencapaian amat membanggakan. Kali ini, kami akan sediaka kepada anda pautan menonton Live Streaming Malaysia vs Indi hoki piala Asia 2017 22 Oktober 2017.

Satu lagi keputusan yang amat membanggakan dilakukan pasukan Hoki negara adalah apabila berjaya layak masuk ke Piala Dunia Hoki. Bukan mudah untuk tembus layak memasuki kejohanan terbesar di dunia itu.

Keputusan Sebelum ini..

Keputusan sebelum ini memperlihatkan Malaysia berjaya menewaskan kuasa besar Hoki Asia iaitu pasukan Pakistan. Bagaimanapun, mereka tewas pada pasukan India sehari selepas perlawanan tersebut. Ramai yang mengatakan Malaysia tewas kerana kurangnya rehat pada perlawanan sebelum ini. Ada juga yang menyatakan ketewasan Malaysia pada perlawanan lepas adalah disebabkan oleh pelantikan jurulatih baru pasukan India. Di mana jurulatih berjaya membaca setiap gerak geri pemain Malaysia di atas padang hoki.

 

Live Streaming Malaysia vs India Hoki Akhir Piala Asia

 

Berikut merupakan butir-butir perlawanan Malaysia vs India Hoki final piala Asia.

  • Tarikh: 22 Oktober 2017
  • Masa: 7:30 malam (waktu Malaysia)
  • Tempat: Stadium Hoki Maulana Bhasani, Bangladesh

Aksi perlawanan akhir hoki Piala Asia ini akan disiarkan secara langsung di saluran Astro Arena. Kami akan sedaya upaya menyediakan kepada anda link Live Streaming Malaysia vs India AKhir Hoki Piala Asia kepada anda.

Berikut adalah link live streaming

Teruskan menanti setiap kemaskini daripada kami.

Keputusan Malaysia vs India Hoki Piala Asia

Keputusan anda boleh perolehi di Keputusan.net

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *